Spelen en ontspannen

Als je je goed voelt en je mag van de dokter van je kamer af, dan kun je naar de speelkamer of jeugdlounge. Kan dit niet, dan zorgen we ervoor dat je op kamer ook leuke dingen kunt doen.

Speelkamer en jeugdlounge
Op de Kinder- en jeugdafdeling hebben we een speelkamer en jeugdlounge. In de speelkamer kun je knutselen, spelletjes spelen en ontspannen.
In de Jeugdlounge kun je (computer) spelletjes spelen, gamen, darten en chillen.

Cliniclowns
De Cliniclowns komen één keer per week op de Kinder- en Jeugdafdeling. Heb je ze gemist? Vraag papa/mama of je de Cliniclown app mag downloaden: zo kun je met de clowns videobellen, interactieve liveshows en filmpjes bekijken.

Stichting tekenen voor kinderen
Eén keer per maand komt de sneltekenaar op bezoek. Hij verrast je met een mooie tekening.
www.tekenenvoorkinderen.nl

Mini mix
De vrijwilligers van het Ronald McDonald kinderfonds doen elke maandag- tot en met vrijdagmiddag activiteiten met de kinderen die dit leuk vinden. Als je broer(tje) en/of zus(je) op bezoek is mag hij/zij ook mee doen. Iedere middag is een andere activiteit. Vraag bij de medisch pedagogisch hulpverlener naar de activiteit van de dag.

Ronald McDonald huiskamer
Op de Kinder- en jeugdafdeling hebben wij ook een huiskamer. Deze is voor papa en mama, hier kunnen zij een kopje koffie drinken, TV kijken en ontspannen.