Bekkenbodemcentrum

Bij veelvoorkomende bekkenklachten, zoals incontinentie (urineverlies), verzakking of seksuele klachten, kunt u terecht in ons bekkenbodemcentrum. Maar ook voor complexe problemen van de bekkenbodem. Wij werken multi-disciplinair: we werken samen met artsen uit verschillende specialismen om u goed en snel te helpen.

In het Bekkenbodemcentrum van Reinier de Graaf kunt u terecht voor de meest voorkomende én complexe problemen van de bekkenbodem. Zoals: bekkenklachten, incontinentie (urineverlies), verzakking of seksuele klachten. Uw huisarts kan u hiervoor doorverwijzen. Tijdens uw eerste afspraak met de gynaecoloog, uroloog en continentieverpleegkundige bespreken we uw klachten. Ook doen we lichamelijk onderzoek. Samen met u bespreken we de mogelijke behandelingen voor uw klachten.

Soms zijn klachten complexer en is meer onderzoek nodig. Het bekkenbodemcentrum bespreekt uw situatie dan in het maandelijks overleg met artsen van verschillende expertises (het multidisciplinair overleg). Het volledige team van bekkenbodemspecialisten bestaat uit een gynaecoloog, uroloog, chirurg, incontinentieverpleegkunde en een MDL-arts van de afdeling Maag-, lever- en darmziekten. Zo wordt u altijd geholpen door precies de juiste deskundige bij uw klachten. Samen komen we tot een behandelplan om uw situatie te verbeteren of op te lossen. Zo heeft u in uw eerste afspraak al een goed beeld van de mogelijkheden.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we uw klachten. Samen met u bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens uw eerste afspraak.

Daarom Bekkenbodemcentrum bij Reinier de Graaf

Het Bekkenbodemteam van Reinier de Graaf is gespecialiseerd in complexe bekkenbodemklachten. Hierdoor zijn we een van de multidisciplinaire bekkenbodemcentra van Nederland. Complexe operaties doen de gynaecoloog en de chirurg samen. Als dat kan, gebruiken wij bij operaties een operatierobot om zo precies mogelijk te kunnen opereren.

Contact

Het Bekkenbodemcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur, via tel. 015 – 260 42 07.

Locatie Delft

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

Het Bekkenbodemcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur, via tel. 015 – 260 42 07.

Vind de weg

Locatie Delft