Geriatrische Trauma Unit (GTU)

De Geriatrische Trauma Unit, kortweg GTU, is een verpleegafdeling. Hier liggen kwetsbare patiënten vanaf 70 jaar die een botbreuk hebben, zoals een gebroken heup. De GTU heeft een eigen huiskamer met activiteiten.

U komt op de Geriatrische Trauma Unit als u iets heeft gebroken door een val. Als u 70 jaar of ouder bent, bent u vaak kwetsbaar. Daarom hebben wij een speciaal opgeleid team. Zij zorgen niet alleen voor de behandeling van uw breuk. Ze onderzoeken ook hoe het komt dat u bent gevallen. Zo kunnen we voorkomen dat u weer valt. De fysiotherapeut helpt u in conditie te blijven. 

Als u ouder bent, is er meer kans dat er bijkomende problemen ontstaan. Niet alleen door een operatie, maar ook door uw opname in het ziekenhuis. Zo kunt u erg verward zijn (een delier). Ons team van Geriatrische Trauma Unit heeft veel ervaring en bijzondere kennis om deze extra problemen te voorkomen. We werken ook nauw samen met de orthopeed, chirurg en diëtist . Partners of naasten van patiënten zijn welkom om op bezoek te komen. Lees meer over onze bezoekregels.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens je eerste afspraak bespreken we je klachten. Samen met jou bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens je eerste afspraak.

Contact

De GTU is op alle dagen bereikbaar via tel. 015 – 260 34 10

Delft
4e verdieping, gang H.

Afspraak & Contact

De GTU is op alle dagen bereikbaar via tel. 015 – 260 34 10

Vind de weg

Delft
4e verdieping, gang H.