Hoestpoli

Chronisch hoesten kan een grote invloed hebben op uw leven. Patiënten die chronisch hoesten ervaren vaak lichamelijke, psychische en sociale gevolgen. Op onze speciale Hoestpoli hebben wij aandacht voor al uw klachten.

Heeft u langer dan 3 maanden last van dagelijks hoesten? Dan kunt u terecht op onze Hoestpoli. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Op de Hoestpoli nemen wij al uw klachten serieus. Een ervaren team van specialisten werkt hier met elkaar samen om uw klachten te onderzoeken en behandelen.

U heeft vaak eerst een afspraak met de longarts. Op basis van uw verwijzing en eerdere onderzoeken bekijkt de longarts welke onderzoeken nodig zijn. Zo kan ook een KNO-arts of Maag-, Darm- Leverarts (MDL-arts) worden betrokken. Ook gespecialiseerde hoest- en stemlogopedisten (H. van Woudenberg en M. Frelier) zijn belangrijk en een onmisbaar onderdeel van ons team. Na alle onderzoeken maken we een persoonlijk behandelplan.

Daarom Hoestpoli bij Reinier de Graaf

De gevolgen van chronisch hoesten op iemands leven worden vaak onderschat. U kunt andere lichamelijke klachten erbij krijgen. Het hoesten kan u belemmeren in uw dagelijks leven. En soms leidt chronisch hoesten zelfs tot sociale isolatie of problemen met het uitvoeren van uw werk. Al deze klachten nemen wij op de Hoestpoli serieus.

De Hoestpoli van Reinier de Graaf is 1 van de 5 gespecialiseerde Hoestpoli’s in Nederland. Ons team van ervaren specialisten werkt nauw met elkaar samen, altijd volgens de nieuwste ontwikkelingen.

Contact

De Hoestpoli is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 -16:30 uur via tel. 015-260 31 40 (Longziekten)

Locatie Delft:
1e verdieping, gang C, balie 4, poli Longziekten
Locatie Voorburg:
1e verdieping

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

De Hoestpoli is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 -16:30 uur via tel. 015-260 31 40 (Longziekten)

Vind de weg

Locatie Delft:
1e verdieping, gang C, balie 4, poli Longziekten
Locatie Voorburg:
1e verdieping