Pieter van Foreest

In het Reinier de Graaf gasthuis is een speciale revalidatie- en herstelafdeling van zorgorganisatie Pieter van Foreest. Op deze afdeling verblijft u 6 tot 10 weken. Hier werkt u aan uw herstel om terug te kunnen keren naar huis.

Als kwetsbare oudere kunt u na een operatie in het ziekenhuis hulp nodig hebben bij uw herstel en revalidatie. Dan is er de revalidatie- en herstelafdeling van Pieter van Foreest (afdeling 3H). Onder begeleiding van een gespecialiseerd behandelteam werkt u hier aan uw herstel. Bij de start wordt een revalidatieplan met u opgesteld.

Alle dagelijkse handelingen zijn oefeningen om uw zelfstandigheid terug te vinden. Naast de behandelingen krijgt u ook oefeningen van de fysiotherapeut of ergotherapeut. Hier kunt u zelf mee aan de slag, of eventueel samen met uw familie. De verzorgenden en verpleegkundigen begeleiden u hier ook bij, maar ze laten u zoveel mogelijk zelf doen.

Daarom Pieter van Foreest bij Reinier de Graaf

De specialisten van de afdeling Pieter van Foreest hebben veel ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen. De afdeling 3H is zo ingericht, dat u hier uitstekend kunt revalideren en herstellen.

Samen met u bepalen we haalbare revalidatiedoelen. Hierbij houden we zo veel mogelijk rekening met uw wensen en behoeften. Zo bent u zeker van de best passende zorg. Uw revalidatie is erop gericht dat u weer zelfstandig kunt functioneren. En terug kunt keren naar uw eigen woonomgeving.

Contact

Op deze afdeling is de bezoekregeling van Reinier de Graaf van kracht.

Delft
Revalidatie en Herstel Pieter van Foreest
3e verdieping, gang H

Veelgestelde vragen

Meer lezen over Pieter van Foreest

Afspraak & Contact

Op deze afdeling is de bezoekregeling van Reinier de Graaf van kracht.

Vind de weg

Delft
Revalidatie en Herstel Pieter van Foreest
3e verdieping, gang H