Polikliniek Dermatologie

Op onze polikliniek Dermatologie kunt u terecht voor een gesprek met de dermatoloog (huidarts), een onderzoek of kleine behandeling. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van de huisarts of een andere specialist.

Speciale spreekuren

Voor een aantal klachten of ziekten heeft Polikliniek Dermatologie speciale spreekuren of poliklinieken in samenwerking met andere specialismen. Deze noemen we ook wel multidisciplinair.


Allergiespreekuur

Op het Allergiespreekuur behandelen we volwassenen en kinderen  die last hebben van een huidallergie of eczeem. Echter komt eczeem steeds vaker voor bij kinderen. Daarom werkt onze dermatoloog samen met een allergoloog, kinderarts, longarts en KNO-arts in het Delfts Allergie Centrum.

Derma-oncologiespreekuur

Het Derma-oncologiespreekuur is het spreekuur voor huidkanker. Tijdens dit spreekuur bekijken onze dermatoloog, radiotherapeut en plastisch chirurg uw huidaandoening. Samen maken zij voor u een behandelplan.

Derma-reumaspreekuur

De polikliniek Dermatologie of Reumatologie kan u doorverwijzen naar het Derma-reumaspreekuur als u last heeft van huid- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld bij artritis psoriatica, vasculitis, of lupus erythematodes (LE). Dit gezamenlijke spreekuur van de reumatoloog en dermatoloog kan helpen om de juiste behandeling voor u te bepalen.

Melanomenspreekuur

De dermatoloog of oncologisch chirurg kan u doorverwijzen naar het Melanomenspreekuur als u een melanoom heeft. Dit is een agressieve vorm van huidkanker die meestal uit moedervlekken ontstaat. Op dit spreekuur werkt onze dermatoloog samen met de chirurg en oncologieverpleegkundige. Controle, voorlichting en behandeling zijn zo goed op elkaar afgestemd.

Vulvapolikliniek

Op de Vulvapolikliniek werken onze dermatologen samen met de afdeling Gynaecologie. U kunt door uw huisarts, dermatoloog of gynaecoloog worden doorverwezen naar de Vulvapolikliniek als u klachten heeft aan de uitwendige geslachtsdelen (vulva). Wij behandelen u bijvoorbeeld bij pijn, jeuk en seksuele problemen. Lees meer op de pagina Vulvapolikliniek.

Dagbehandeling Dermatologie

Bij een chronische huidaandoening is er de Dagbehandeling Dermatologie. Hier bieden onze specialisten en verpleegkundigen een intensieve behandeling van een paar uur (meestal met zalf en licht). Zo krijgen volwassenen en ook kinderen de beste huidzorg. Er is ook veel aandacht voor de invloed van chronische huidziekten op uw leven en op uw stemming. Bijvoorbeeld met lotgenotencontact of een gesprek met de medisch psycholoog.

Huid- en Lasercentrum

In ons Huid- en Lasercentrum kunnen we uw huid er gezonder en mooier uit laten zien. Omdat we liever niet opereren als het niet nodig is, kiezen we als het kan voor andere cosmetische behandelingen. We werken bijvoorbeeld met lasers, injecties of peelings. Echter, uw zorgverzekeraar vergoedt over het algemeen cosmetische behandelingen niet. Lees meer op de pagina Huid- en lasercentrum.

Contact

De polikliniek Dermatologie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12.15 uur en van 13.15 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 43 91.

Delft: 1e verdieping, gang G: balie 13 en 14.
Voorburg: 1e verdieping BCV
Naaldwijk: begane grond

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

De polikliniek Dermatologie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12.15 uur en van 13.15 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 43 91.

Vind de weg

Delft: 1e verdieping, gang G: balie 13 en 14.
Voorburg: 1e verdieping BCV
Naaldwijk: begane grond