Polikliniek Hematologie

U kunt op de polikliniek Hematologie terecht als u te maken heeft met een bloedziekte of stollingsstoornis. Wij behandelen u bijvoorbeeld bij trombose, afwijkingen in het bloed, maar ook leukemie. U heeft voor een afspraak een verwijzing nodig.

Er bestaan veel soorten bloedziekten. Van goedaardige als trombose tot kwaadaardige als bloedkanker of lymfeklierkanker. We voeren op de polikliniek Hematologie veel verschillende behandelingen uit. Wij behandelen met medicijnen, bloedtransfusies of antistoffen. Bij stamceltransplantaties werken we samen met het HagaZiekenhuis in Den Haag en het LUMC in Leiden.

Speciale poliklinieken

Voor een aantal aandoeningen hebben we speciale poliklinieken of spreekuren.

Trombosepoli
De Trombosepoli is er als u trombose of een longembolie heeft of heeft gehad. Of als er bijvoorbeeld erfelijke trombose in uw familie voorkomt. Op de polikliniek geven we uitleg, doen we onderzoek en behandelen we. Ook helpen we u het risico op trombose in de toekomst te verkleinen. Lees meer over de Trombosepolikliniek.

BETER-poli
Hodgkinlymfoom is een vorm van lymfeklierkanker die niet vaak voorkomt, maar goed te behandelen is. Er genezen dan ook steeds meer mensen van Hodgkinlymfoom. Wel kunnen de behandelingen later gezondheidsproblemen geven. Op de BETER-poli bieden we deze patiënten goede nazorg,


Contact

De polikliniek Hematologie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 40 80.

Delft, 1e etage in gang F.

Meer lezen over Polikliniek Hematologie

Afspraak & Contact

De polikliniek Hematologie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 40 80.

Vind de weg

Delft, 1e etage in gang F.