Polikliniek Plastische chirurgie

Op onze polikliniek kunt u terecht bij bijvoorbeeld handafwijkingen, huidkanker, borstoperaties en cosmetische operaties. Onze plastisch chirurgen zijn hierin gespecialiseerd en we hebben een aantal speciale spreekuren hiervoor.

Onze plastisch chirurgen (Polikliniek Plastische chirurgie) zijn gespecialiseerd in hand-, reconstructieve en cosmetische chirurgie. U kunt bij hen terecht voor verschillende operaties en behandelingen. Bijvoorbeeld een borstverkleining, borstvergroting, borstreconstructie, buikwandcorrectie of een huidherstellende operatie. Wanneer dat nodig is, werken zij samen met andere specialisten, zoals de dermatoloog of de chirurg.

U kunt met uw plastisch chirurg bespreken of uw operatie of behandeling wordt vergoed. Echter worden cosmetische behandelingen vaak niet vergoed. Een ooglidcorrectie bijvoorbeeld of een borstvergroting of buikwandcorrectie. Het voordeel van een cosmetische ingreep bij ons in het ziekenhuis is dat u 24 uur per dag bij ons terecht kunt voor spoed- en nazorg.

Speciale poliklinieken

Op de polikliniek Plastische chirurgie zijn een aantal gespecialiseerde spreekuren.

Huidkankerspreekuur (Derma-oncologie)
Tijdens dit spreekuur bespreekt uw plastisch chirurg samen met u en de dermatoloog en radiotherapeut de meest gepaste behandeling voor huidkanker.

Borstreconstructie
Als u door borstkanker een borstamputatie heeft gehad, kunt u terecht bij onze plastisch chirurgen. Tijdens de operatie waarin uw borst wordt verwijderd, kunnen zij vaak al met de reconstructie beginnen. Ook als in het verleden (een deel van) uw borst is verwijderd, zorgen onze plastisch chirurgen voor een goede reconstructie.

Handenspreekuur
Op ons Handenspreekuur kunt u terecht voor de behandeling van plotselinge of langdurige handafwijkingen. De plastisch chirurg werkt hier vaak samen met de handtherapeut. Als u een behandeling (handchirurgie) heeft gehad, zorgen onze plastisch chirurgen ook voor goede nazorg.

Hand- en polscentrum
In ons Hand- en polscentrum werken de plastisch chirurg, orthopeed en chirurg samen. Zij hebben zich allemaal gespecialiseerd in de behandeling van problemen aan de hand of pols. In het Hand- en polscentrum werken ook handtherapeuten, die betrokken zijn bij uw nabehandeling. Meer over het Hand- en polscentrum.

Wondexpertisecentrum (WEC)
In het WEC behandelen onze plastisch chirurgen verschillende soorten wonden. Bijvoorbeeld diabetische voetwonden, buikwonden, doorligwonden (decubitus), wonden aan de onderbenen (ulcus cruris), wonden na een ongeluk of wonden door kanker. De plastisch chirurgen werken met de chirurgen samen om u de beste wondzorg te bieden. Meer over het Wondexpertisecentrum.

Contact

De polikliniek van Plastische chirurgie is op werkdagen bereikbaar van 08.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur via 015- 260 39 40.
Het Handenspreekuur is op werkdagen bereikbaar van 08.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur via tel. 015-260 39 40.

Delft: 1e verdieping, gang E
Naaldwijk: begane grond
Voorburg: 1e verdieping

Afspraak & Contact

De polikliniek van Plastische chirurgie is op werkdagen bereikbaar van 08.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur via 015- 260 39 40.
Het Handenspreekuur is op werkdagen bereikbaar van 08.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur via tel. 015-260 39 40.

Vind de weg

Delft: 1e verdieping, gang E
Naaldwijk: begane grond
Voorburg: 1e verdieping