Prostaatkankercentrum

In het Reinier Haga Prostaatkankercentrum bundelen ervaren specialisten uit verschillende ziekenhuizen hun kennis. We zijn gespecialiseerd in het snel ontdekken en precies behandelen van prostaatkanker. U krijgt een behandelplan op maat mét aandacht voor de juiste nazorg.

Elk jaar krijgen zo’n 12.000 mannen prostaatkanker. Een verhoogde PSA-waarde kan hiervan een voorteken zijn. In het Prostaatkankercentrum kunt u snel terecht voor onderzoek, zodat u weet waar u aan toe bent. We maken bijvoorbeeld een echo of een MRI-scan. Of we nemen een stukje weefsel (biopt) weg voor onderzoek. Als blijkt dat u inderdaad prostaatkanker heeft, kan dat zeer ingrijpend zijn. Wij bieden steun bij de impact van de ziekte op uw leven.

Het Reinier Haga Prostaatkankercentrum heeft de beste resultaten in de sector. Vaak zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Samen met de specialisten van het Prostaatkankercentrum kiest u de behandeling die het beste bij u past. Bijvoorbeeld bestraling of een prostaatoperatie. De chirurgen hebben veel kennis en ervaring met RARP. Dat is een operatie waarbij we gebruikmaken van robottechniek met de Da Vinci-robot. Zo kunnen we heel precies werken en herstelt u sneller.

Klik op deze afbeelding en bekijk de film over ons prostaatkankercentrum. Of bezoek onze website via het onderstaande logo.

Behandelingen en onderzoek

In het Prostaatkankercentrum krijgt u een persoonlijk zorgpad, toegespitst op uw unieke situatie. Dit zorgpad is erop gericht de kwaliteit van uw leven te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Samen kijken we welke behandeling daarbij past.

Daarom Prostaatkankercentrum bij Reinier de Graaf

Het Reinier Haga Prostaatkankercentrum is 1 van de 4 grootste behandelcentra van prostaatkanker in Nederland. Ieder jaar onderzoeken we zo’n 1500 patiënten op prostaatkanker. Hierbij werken verschillende artsen en verpleegkundigen nauw samen. Zoals de uroloog, radioloog, oncoloog, oncologieverpleegkundige, patholoog, nucleair geneeskundige, verpleegkundig specialist en prostaatverpleegkundige.

Deze specialisten uit Reinier de Graaf, Haga Ziekenhuis (Den Haag) en LangeLand Ziekenhuis (Zoetermeer) bundelen hun krachten om samen de beste zorg te bieden. Niet alleen medische zorg, maar ook ondersteuning en begeleiding bij het omgaan met uw ziekte.

Contact

Het Prostaatkankercentrum is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur, via tel. 015 – 260 47 77.

1e verdieping, gang D.

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

Het Prostaatkankercentrum is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur, via tel. 015 – 260 47 77.

Vind de weg

1e verdieping, gang D.