Trombosepolikliniek

De Trombosepolikliniek is er als u trombose of een longembolie heeft (gehad). Of als er bijvoorbeeld erfelijke trombose in uw familie voorkomt. Met een verwijzing van uw huisarts, specialist of de SEH (Spoedeisende hulp) kunt u een afspraak maken.

Onze Trombosepolikliniek is gespecialiseerd in bloedstolling. Bij trombose zitten er bloedstolsels in uw bloedvaten, waardoor uw bloed niet goed meer kan doorstromen. Als hier een deel van losraakt en terechtkomt bij uw longen spreken we van een longembolie. Dit kan gevaarlijk zijn. Op onze polikliniek geven we uitleg, doen we onderzoek en behandelen we uw trombose. Een goede behandeling kan uw klachten beperken. Ook bespreken we met u wat u kunt doen om het risico op trombose in de toekomst zo veel mogelijk te beperken.

Onze artsen van Trombosepolikliniek bespreken met u uw klachten en maken een behandelplan. Wij geven daarnaast uitleg over medicijngebruik (antistollingsmedicatie). Waar nodig, bieden we extra ondersteuning.  Als dat nodig is, doen we aanvullend onderzoek naar de oorzaak van uw trombose.  Dit kan ons nieuwe inzichten geven en helpen een op maat gemaakt behandelplan voor u te maken. Na een paar maanden bespreken we met u of u kunt stoppen met de antistollingsmedicijnen.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens je eerste afspraak bespreken we je klachten. Samen met jou bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens je eerste afspraak.

Daarom Trombosepolikliniek bij Reinier de Graaf

Op onze speciale Trombosepolikliniek zetten we ons volledig in voor de behandeling, het herstel en preventie van trombose of longembolie. Voorkomen is daarbij beter dan genezen. We doen dan ook uitvoerig onderzoek naar de eventuele oorzaken van de trombose, geven tips om complicaties en de kans op trombose te verkleinen. Ook is er aandacht voor veilig gebruik van antistollingsmiddelen. Zo blijven we werken aan de ontwikkeling van goede zorg.

Contact

De Trombosepolikliniek is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 15.00 uur via tel. 015 – 260 40 80.

Delft, 1e verdieping, gang F

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

De Trombosepolikliniek is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 15.00 uur via tel. 015 – 260 40 80.

Vind de weg

Delft, 1e verdieping, gang F