Wondexpertisecentrum

In ons Wondexpertisecentrum (WEC) krijgt u de beste wondzorg bij wonden die moeilijk genezen. Voor een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

In het Wondexpertisecentrum behandelen we verschillende soorten wonden die bijzondere zorg nodig hebben. Ook wel gecompliceerde wonden genoemd. Bijvoorbeeld diabetische voetwonden of doorligplekken. In het WEC werkt een team van verschillende specialisten. Van de (vaat)chirurg, traumatoloog en dermatoloog tot plastisch chirurg. Net als de wondconsulenten. Dat zijn verpleegkundigen gespecialiseerd in wondzorg.

Op onze wondexpertisecentrum bekijken we uw wond, maken foto’s als dat nodig is en een behandelplan. We werken nauw samen met podotherapeuten, revalidatieartsen, orthopedisch schoenmakers en gipsverbandmeesters. Regelmatig controleren we op de wondpoli hoe uw wond geneest. Ook als u thuis hulp nodig heeft bij uw wondverzorging, regelen wij dat. Voor vragen en advies staan onze zorgverleners voor u klaar.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we uw klachten. Samen met u bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens uw eerste afspraak.

Contact

Het Wondexpertisecentrum is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.00 uur via tel. 015 – 260 42 13.

Delft, 1e verdieping, gang D

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

Het Wondexpertisecentrum is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.00 uur via tel. 015 – 260 42 13.

Vind de weg

Delft, 1e verdieping, gang D