Anesthesiologie

De anesthesioloog geeft u de verdoving bij een operatie of onderzoek. Ook houden we u tijdens en na de operatie goed in de gaten. Anesthesiologie verzorgt daarbij medicijnen bij acute of chronische pijn, bij kanker of in de laatste levensfase.

Onze anesthesiologen zorgen niet alleen voor uw narcose tijdens een operatie. Door hun kennis zorgen ze er ook voor dat u in veilige handen bent op de operatiekamer. Bijvoorbeeld door belangrijke functies zoals uw hart en ademhaling in de gaten te houden. Onze anesthesiologen vindt u ook op bijna alle poliklinieken. Van KNO en Gynaecologie tot MDL en Cardiologie. Hier regelen ze de verdoving bij een onderzoek, behandeling of bevalling buiten de operatiekamer.

In ons ziekenhuis is er een Preoperatieve screening. Hier krijgt u informatie over de verdoving en pijnbestrijding tijdens en na uw operatie. Ook heeft het Reinier de Graaf een Acute Pijnservice. We bezoeken pijnpatiënten in het ziekenhuis om pijnklachten te verminderen. Wij werken samen met de Pijnpolikliniek, waar onze gespecialiseerde anesthesiologen-pijnbestrijding werken. Zo bieden we u overal de beste pijnverlichting.Behandelingen en onderzoek

Tijdens je eerste afspraak bespreken we je klachten. Samen met jou bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens je eerste afspraak.

Daarom Anesthesiologie bij Reinier de Graaf

Onze anesthesiologen bieden niet alleen de beste zorg rond operaties en onderzoeken. Zij zorgen ook voor pijnbestrijding bij (ongeneeslijke) kanker. Zo spelen ze een belangrijke rol in de laatste levensfase. Ook bij operaties bij darmkanker staan onze anesthesiologen voor u klaar. Onze wetenschappelijk onderzochte, nieuwe manier van behandelen (de ERAS-methode) zorgt ervoor dat u na een operatie sneller herstelt en minder last heeft van misselijkheid. De anesthesioloog werkt hierbij nauw samen met de chirurg, diëtist, verpleegkundige en fysiotherapeut.

 

 

Contact

De afdeling Anesthesiologie is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
Delft: 015 – 260 30 60
Naaldwijk: 0174 – 63 77 00
Voorburg: 070 – 340 11 00

Anesthesiologie heeft geen polikliniek die u kunt bezoeken.

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

De afdeling Anesthesiologie is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
Delft: 015 – 260 30 60
Naaldwijk: 0174 – 63 77 00
Voorburg: 070 – 340 11 00

Vind de weg

Anesthesiologie heeft geen polikliniek die u kunt bezoeken.