AOA

AOA staat voor Acute Opname Afdeling. Hier wordt u opgenomen als u extra onderzoek of een behandeling nodig heeft. Voor maximaal 48 uur. Na deze spoedopname gaat u naar de gewone verpleegafdeling. Of naar huis.

Vaak komt u op de AOA terecht via onze Spoedeisende Hulp (SEH) of na uw bezoek aan de polikliniek. Bijvoorbeeld met benauwdheidsklachten, buikpijn of een gevaarlijke botbreuk. Onze afdeling is dan ook dag en nacht open. Op de AOA werken verschillende specialisten. Van neuroloog en uroloog tot traumachirurg en longarts. Hier kunnen dan ook patiënten van verschillende specialismen worden behandeld.  

Spoedopname in Reinier de Graaf
De afdeling Acute Opname ligt centraal in het ziekenhuis. Alles is bij ons ingericht op snel onderzoeken wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld door directe toegang tot Radiologie voor foto’s of een scan. Zo kunnen we vlug uw klachten behandelen. Ook de verpleegkundigen op de afdeling zijn speciaal opgeleid voor spoedopnames. Alles staat dus klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens je eerste afspraak bespreken we je klachten. Samen met jou bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens je eerste afspraak.

Daarom AOA bij Reinier de Graaf

In Reinier de Graaf werken we voortdurend aan het steeds verder verbeteren van onze zorg. Onze Acute Afdeling is daarin belangrijk. Hier zien we veel verschillende patiënten en kunnen we kijken naar verbeteringen die alle patiënten kunnen helpen.

De eerste 48 uur van een opname zijn cruciaal. Daarom wordt u deze periode extra in de gaten gehouden door onze AOA-verpleegkundigen.

Contact

De AOA is bereikbaar via 015 – 260 35 10, maar als het kan liever niet bellen tussen 07.00 en 10.00 uur ‘s morgens.

De AOA is te vinden in ons gasthuis in Delft, op de begane grond.

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Afspraak & Contact

De AOA is bereikbaar via 015 – 260 35 10, maar als het kan liever niet bellen tussen 07.00 en 10.00 uur ‘s morgens.

Vind de weg

De AOA is te vinden in ons gasthuis in Delft, op de begane grond.