Coronavirus: informatie over uw afspraak, onze bezoekersregeling en vaccinaties.

Meer informatie

Dermatologie

Op de afdeling Dermatologie onderzoeken en behandelen we aandoeningen van de huid, de nagels en het haar. Deze aandoeningen noemen we huidziekten. De specialisten in huidziekten heten dermatologen of huidartsen.

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Als u klachten heeft door een huidziekte of huidafwijking kan dit erg vervelend zijn. Bijvoorbeeld psoriasis, eczeem, allergieën of huidkanker. Onze dermatologen (Dermatologie) bekijken uw klachten en geven u de juiste behandeling voor uw huidziekte of huidafwijking.

Voor een aantal ziekten en klachten hebben we een speciaal spreekuur. Soms in combinatie met andere afdelingen. Zoals het Derma-oncologiespreekuur, Derma-reumaspreekuur, Allergiespreekuur en de Melonomenpolikliniek. Naast spreekuren op onze polikliniek Dermatologie houden wij ook digitale spreekuren. Bijvoorbeeld een video-consult, e-consult, telefonisch consult of meekijkconsult. Zo kunnen we u ook op afstand de beste zorg bieden bij dermatologische klachten.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we uw klachten. Samen met u bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens uw eerste afspraak.

Daarom Dermatologie bij Reinier de Graaf

Wij zijn een van de weinige ziekenhuizen in de omgeving met een Dagbehandeling Dermatologie. Als u ernstige psoriasis of eczeem heeft, kunnen wij u hier behandelen. Ook bieden wij UVA-1 lichttherapie bij zeldzame huidziekten, zoals morfea. Wij werken samen met medisch psychologen die u kunnen begeleiden.

Als een van de eerste ziekenhuizen hadden wij een Vulvapolikliniek, waar we zorg bieden bij klachten aan de vrouwelijke geslachtsorganen. Daarnaast is er het Huid- en lasercentrum. Hier kunnen we uw huid er gezonder en mooier uit laten zien. Omdat we liever niet opereren als het niet nodig is, kiezen we voor verschillende lasers, injecties of peelings.

Contact

De afdeling Dermatologie is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 43 91.

Delft: Polikliniek, 1e verdieping, gang G
Naaldwijk: Begane grond
Voorburg: 3e verdieping

Poliklinieken en verpleegafdelingen

Gerelateerde specialismen

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Veelgestelde vragen

Meer lezen over Dermatologie

Afspraak & Contact

De afdeling Dermatologie is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 43 91.

Polikliniek Dermatologie

De polikliniek Dermatologie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 43 91. De Dagbehandeling Dermatologie is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag via tel. 070 – 340 13 16.

Vind de weg

Delft: Polikliniek, 1e verdieping, gang G
Naaldwijk: Begane grond
Voorburg: 3e verdieping

Polikliniek Dermatologie

Delft: 1e verdieping, gang G: balie 13 en 14.
Voorburg: 3e verdieping, gang West
Naaldwijk: begane grond