Plastische chirurgie

Onze plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in het herstellen van de vorm en functie van lichaamsdelen. U kunt bij ons terecht met handafwijkingen, een behandeling voor huidkanker, een borstreconstructie of verschillende cosmetische operaties.

Een van de specialisaties van plastische chirurgie is handchirurgie. Hier behandelen we verschillende afwijkingen aan de handen en pols. Afwijkingen die veel voorkomen, maar ook afwijkingen die minder vaak voorkomen. Daarnaast werken we voor borstreconstructies na borstkanker nauw samen met de mammachirurgen in het Borstkankercentrum. Ook zijn we betrokken bij de behandeling van wonden die extra zorg nodig hebben, in het Wondexpertisecentrum. Daarnaast behandelen we in nauwe samenwerking met de afdeling Dermatologie alle vormen van huidkanker.

Onze plastisch chirurgen bieden veel behandelingen aan. De zorgverzekeraar vergoed alleen niet al onze plastische chirurgie behandelingen. Zoals een goedaardige of cosmetische huidafwijking, een borstvergroting, buikwandcorrectie of ooglidcorrectie.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens je eerste afspraak bespreken we je klachten. Samen met jou bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens je eerste afspraak.

Daarom Plastische chirurgie bij Reinier de Graaf

Huidkanker heeft onze volle aandacht. Bij verdachte plekjes op de huid kunt u via de huisarts meteen bij ons terecht voor een afspraak en behandeling. De behandeling voeren we vaak direct uit op onze poliklinische operatiekamer (POK) zodat u niet onnodig vaak naar het ziekenhuis hoeft te komen.
Ook voor cosmetische behandelingen bent u bij onze plastisch chirurgen in de meest veilige en deskundige handen. Daarnaast kunt u voor nazorg en spoedzorg dag en nacht bij ons terecht.

Contact

Plastische chirurgie is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur via tel. 015 – 260 39 40.

Delft: 1e verdieping
Naaldwijk: Begane grond

Poliklinieken en verpleegafdelingen

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

Plastische chirurgie is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur via tel. 015 – 260 39 40.

Polikliniek Plastische chirurgie

De polikliniek van Plastische chirurgie is op werkdagen bereikbaar van 08.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur via 015- 260 39 40.
Het Handenspreekuur is op werkdagen bereikbaar van 08.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur via tel. 015-260 39 40.

Vind de weg

Delft: 1e verdieping
Naaldwijk: Begane grond

Polikliniek Plastische chirurgie

Delft: 1e verdieping, gang E
Naaldwijk: begane grond
Voorburg: 1e verdieping