Stichting vrienden

De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf zoekt meer vrienden en voert daarvoor de campagne: Meer voor Elkaar. Op www.vriendenvanreinier.nl kunt u direct doneren en natuurlijk meer lezen over de voordelen van het Vriend of Partner zijn.

Wij zijn altijd op zoek naar donateurs en staan ook open voor mensen met goede ideeën die zelf een actie willen opzetten of organisaties die zich aan een project willen verbinden. Samen zorgen wij er namelijk voor dat onze patiënten zich beter voelen, meer ontspannen zijn, blije momenten ervaren en profiteren van innovaties en onderzoeken.

“Ik ben een vriend van Reinier de Graaf! Het belangrijk dat patiënten naast persoonlijke zorg, ook extra aandacht krijgen. Ik steun de familiekamers van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf!”, vertelt mevrouw Vreugdenhill.

De vrienden van Reinier de Graaf vinden het belangrijk dat patiënten en hun naasten het zo goed mogelijk hebben in het ziekenhuis. Namelijk, dat ze zich prettig voelen, dat er persoonlijk aandacht voor ze is en dat zij gebruik kunnen maken van goede voorzieningen om zo snel mogelijk beter te worden. De vrienden zorgen ervoor dat innovatie en onderzoek mogelijk blijft, zodat we patiënten steeds betere zorg kunnen geven.

Vindt u dit ook belangrijk? Word dan Vriend van de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf. Draag direct bij met een donatie op rekeningnummer: NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf. Of doneer online. Onze patiënten zijn u zeer dankbaar.

Waar zetten onze Vrienden zich voor in?

Persoonlijke aandacht: sneller beter door persoonlijke zorg
Door patiënten nog meer persoonlijke aandacht te geven worden ze sneller beter. U kunt namelijk het mogelijk maken dat we hen het cultuur- en wellnessprogramma aanbieden: voorlezen, zang en muziek, toneel, kapper, schoonheidsspecialiste, masseur, yoga, pedi- en manicure.

Voor iedereen: sneller beter door aanvullende voorzieningen naar behoefte
Het Reinier de Graaf ziekenhuis is er voor iedereen. Maar sommige patiënten hebben specifieke aandacht nodig. Zoals kinderen en senioren. Het ziekenhuis streeft er naar om voor deze patiënten keurmerken te behalen zoals: kindgericht ziekenhuis en senior-vriendelijk ziekenhuis. U kunt helpen dit mogelijk te maken met uw bijdrage.

Helende omgeving: sneller beter door helende omgeving
Een omgeving die is ingericht met oog voor zon- en daglicht, geur en geluid, privacy en de aanwezigheid van groen heeft een positieve invloed op het welzijn van patiënten, hun naasten en bezoekers. Het resultaat: meer effect van de behandelingen, minder medicijngebruik, een aangenamer gevoel. Dat draagt echter allemaal bij aan een korter verblijf in het ziekenhuis. U kunt helpen om het nieuwe ziekenhuis op deze manier aan te kleden en in te richten, maar ook in de huidige gebouwen kunnen wij nog veel doen.

Innovatie en onderzoek: nog betere zorg door innovatie
Het Reinier de Graaf ziekenhuis is een ‘vernieuwend’ ziekenhuis: dat zit in de cultuur van de organisatie, maar is ook mogelijk door de samenwerking met kennisintensieve bedrijven en organisaties in Delft, Westland, MiddenDelfland en verdere omgeving. Door te blijven onderzoeken en innoveren kan de zorg voor uw naasten steeds verder worden verbeterd. U kunt met uw bijdrage helpen om onderzoek- en innovatieprojecten mogelijk te maken.

Gastvrij ziekenhuis
De Vrienden willen iets heel moois van Reinier de Graaf ziekenhuis maken. Mooi om te zien en naar te kijken. Prettig om te komen. Zorgzaam om te verblijven.