Banenmarkt 1 juni

Ben je op zoek naar de baan van je leven? Wil je graag werken in een innovatieve en lerende organisatie waar je als medewerker op 1 staat? Maak kennis met onze afdelingen, laat je inspireren en stel al je vragen!

1 juni 2024 10:00 uur - 16:00 uur

Droom je van een baan in de zorg? Werk je in de zorg maar wil je je oriënteren op een nieuwe baan? Tijdens de banenmarkt op zaterdag 1 juni tussen 10.00 en 16.00 uur in het Reinier de Graaf Gasthuis (adres: Reinier de Graafweg 5, 2625 AD Delft) maak je kennis met Reinier de Graaf als werkgever.

Op de banenmarkt staan verschillende medewerkers van afdelingen klaar om je informatie te geven over hun afdeling, welke patiënten zij er zien, wat voor ziektebeelden er behandeld worden en wat de carrièremogelijkheden zijn. Verschillende stafafdelingen zijn aanwezig als een ondersteunende functie meer bij je past.

Daarnaast is er een programma met verschillende (korte) inspiratiesessies over bijvoorbeeld de mogelijkheden op het gebied van zij-instromen, leerwerktrajecten, de doorgroeimogelijkheden voor verpleegkundigen. En kom ook meer te weten over onze programma’s Vitaal@Reinier en Grenzeloos Reinier. Zodat je een breed beeld krijgt van hoe het voor jou als medewerker is om bij Reinier de Graaf te werken.

Tijdens de banenmarkt kan je bovendien met al je vragen terecht! We leren jou natuurlijk ook graag kennen!

Voor wie is deze banenmarkt bedoeld

Heb je het voornemen om bij Reinier de Graaf te gaan werken of misschien wil je je wel oriënteren? Iedereen is welkom op de banenmarkt. Bijvoorbeeld als je:

  • Nog in opleiding bent voor een zorggerelateerde functie
  • Nog in opleiding bent voor een stafondersteunende functie
  • Afgestudeerd bent en op zoek naar een baan
  • Al een baan hebt, maar erover nadenkt om een overstap naar de zorg te maken

Zo ben je erbij

De banenmarkt is op zaterdag 1 juni tussen 10.00 en 16.00 uur. Het vindt plaats op de 5e verdieping van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Het is niet nodig je aanmelden, je kunt gewoon langskomen. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op:

Programma inspiratiesessies en aanwezige afdelingen banenmarkt

Hier wordt het programma geplaatst zodra deze bekend is. Ook wordt hier een overzicht gegeven van de aanwezige Er zijn veel verschillende afdelingen aanwezig: diverse verpleeg- en gespecialiseerde afdelingen zoals Cardiologie, Verloskunde, MDL, Acute Opname Afdeling, Radiotherapie, Dialyse, Hartfunctie en Longfunctie, polikliniek Oogheelkunde, Nucleaire geneeskunde. Maar ook staf- en ondersteunende functies als Beveiliging en parkeerbeheer. Ook is de Reinier Academie aanwezig om alle vragen over opleidingen te beantwoorden.