Gezondheidsfestival Delft

Na een succesvolle eerste editie in 2022 vindt deze zomer in Delft opnieuw het Gezondheidsfestival plaats. Het festival strijkt op zaterdag 17 juni neer op de Markt en op zondag 18 juni in het Poptapark.

17 juni 2023 - 18 juni 2023

Workshops, escaperooms en talks

Tijdens het Gezondheidsfestival maken Delftenaren op allerlei manieren kennis met het onderwerp gezondheid. Je kunt deelnemen aan workshops, aanschuiven bij panels met Q&A’s en zelf aan de slag in escaperooms. Aan bod komen onderwerpen als gezond lichaam, sport & bewegen, gezond eten & drinken, roken, alcohol, drugs & gamen, mentaal welzijn, financiële gezondheid, seksuele gezondheid en misbruik & geweld.  

Locaties

Het Gezondheidsfestival is verspreid over verschillende locaties. Op zaterdag 17 juni vindt het festival plaats op de Markt in de historische binnenstad. Op zondag 18 juni vindt het festival plaats in het Poptapark. Het festival duurt beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Deelnemende organisaties

Aan het Gezondheidsfestival doen rond de 40 partners mee, waaronder dus het Reinier de Graaf ziekenhuis. Maar denk bijvoorbeeld ook aan DOK en GGZ Delfland. Het Gezondheidsfestival Delft wordt georganiseerd door creatief conceptbureau De Burgemeesters, in opdracht van de gemeente Delft en GGD Haaglanden.

Meer informatie

Lees alle thema’s en de bijbehorende activiteiten op www.gezondheidsfestivaldelft.nl

Bekijk deze video voor een sfeerimpressie van vorig jaar.