Informatieavond bevallen

27 februari 2024 19:00 uur - 21:00 uur

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Ben je benieuwd hoe het bevallen in het Reinier de Graaf ziekenhuis gaat? Kom dan naar onze informatieavond waar artsen, verloskundigen en kraamzorgmedewerkers je informeren over de bevalling in het ziekenhuis en de zorg erna.

Elke maand is er een informatieavond van 19:00 tot 21:00 uur op de 5e etage van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Inloop is vanaf 18:45 uur met koffie en iets lekkers. Deelname aan deze informatieavond is gratis. We adviseren je om de informatieavond te bezoeken als je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent. Na de presentatie is er ruimte om je vragen te stellen aan de aanwezige verloskundigen, verpleegkundige, lactatiekundige en kraamzorgmedewerker. Ook kun je live bekijken hoe een verlosbed, bevalbad, couveuse en opvangtafel eruit zien.

Aanmelden is verplicht. Je kan je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Je ontvangt van ons een bevestiging via mail. Als je na inschrijving toch niet kan komen, laat dit dan weten via een mail naar bevallen@rdgg.nl.

Dinsdag 27 februari 2024