Naar het ziekenhuis tijdens de coronacrisis?

Meer informatie

Nucleaire Geneeskunde Symposium

Met ruim 120 deelnemers was de zesde en eerste digitale editie van het Nucleaire Geneeskunde Symposium absoluut een succes te noemen. Reden genoeg om te starten met de organisatie van de zevende editie van het Nucleaire Geneeskunde Symposium.

21 april 2022

Deze zal plaats gaan vinden op 21 april 2022, zet deze datum dus alvast in de agenda!

De kosten voor het symposium zijn €119,-. Dit is inclusief parkeerkaart, lunch, drankjes en versnaperingen tijdens de pauzes en borrel na afloop. Na afloop van het symposium wordt een factuur gestuurd naar het opgegeven factuuradres in het inschrijfformulier.

Wij streven er naar om weer een fysieke editie van het symposium te organiseren. Echter hangt dit natuurlijk volledig af van de situatie rondom COVID-19 op 21 april 2022. Mochten de Corona-maatregelen het niet toelaten het symposium fysiek te organiseren dan zal het symposium weer tegen een gereduceerd tarief plaatsvinden in digitale vorm.

Voor dit symposium zal accreditatie worden aangevraagd voor de Nederlandse en Belgische MBB’ers/MNW’ers 

De inschrijving is vanaf heden geopend en kan op de volgende twee manieren: schrijf je digitaal in via: https://forms.gle/xoqBTsY3Y2LHfPST9 of vul het inschrijfformulier in en mail dit naar sympng@rdgg.nl

We hopen jullie 21 april 2022 allemaal te mogen verwelkomen in Delft!

Vragen? Mail ons op sympng@rdgg.nl.