In ons ziekenhuis gelden maatregelen om het aantal coronabesmettingen zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Nucleaire Geneeskunde Symposium

Met ruim honderd deelnemers was de 7e editie van het Nucleaire Geneeskunde Symposium weer een groot succes. Wij zijn heel enthousiast om te kunnen vermelden dat wij begonnen zijn met het organiseren van alweer de achtste editie. Deze kan weer live op locatie!

20 april 2023

Dit symposium zal plaatsvinden op 20 april 2023, zet deze datum alvast in de agenda! Het symposium wordt gedeeltelijk ondersteund door het PSMA-forum om een start-up mogelijk te maken voor medisch nucleair werkers rondom de PSMA-innovatie.

De kosten voor het symposium zijn €140,-. Dit is inclusief parkeerkaart, lunch, hapjes en drankjes tijdens de pauzes en een borrel. Na afloop van het symposium wordt een factuur gestuurd naar het opgegeven factuuradres in het inschrijfformulier.

Voor dit symposium zal accreditatie worden aangevraagd voor de Nederlandse en Belgische MBB’ers/MNW’ers.

Ken jij iemand die een interessant onderwerp heeft voor ons symposium of ben jij dit misschien zelf laat het even weten via: sympng@rdgg.nl dan nemen wij contact met u op!

De inschrijving voor het symposium is geopend. Je kunt je inschrijven via dit inschrijfformulier. Let op: er zijn slechts 120 plekken beschikbaar!

Graag verwelkomen wij jullie op 20 april 2023 in Delft!

Vragen? Mail ons op sympng@rdgg.nl

Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door: