Voorlichtingsavond Tinnitus (oorsuizen)

Voor mensen die last hebben van Tinnitus / oorsuizen organiseren we op dinsdag 6 juni een voorlichtingsavond.

6 juni 2023 19:00 uur - 20:30 uur
Afdeling KNO Reinier de Graaf ziekenhuis

2 miljoen mensen in Nederland hebben te maken met tinnitus, waarvan 10% er veel last van hebben. De precieze oorzaak is vaak niet te achterhalen en medische behandelmogelijkheden zijn beperkt. De invloed van de diagnose Tinnitus op je leven kan groot zijn.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de voorlichtingsavond gaan we in op de mogelijke ontstaanswijze en welke factoren van invloed zijn op de intensiteit van de tinnitus. Ook wordt gesproken over hulpmiddelen en het leren omgaan met tinnitus. En er is uiteraard gelegenheid al je vragen te stellen. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met het audiologisch centrum Auris en stichting Hoormij.

Voor wie is deze avond?

We organiseren de informatieavond voor patiënten van de polikliniek KNO en hun partners, maar ook voor andere mensen die te maken hebben met tinnitus. Er is ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige zorgverleners en deskundigen van KNO, audiologisch centrum Auris en stichting Hoormij.

Programma en praktische informatie

DatumDinsdag 6 juni 2023
TijdenInloop vanaf 19.00 uur
Programma van 19.30 – 20.30 uur
LocatieReinier de Graaf Gasthuis – Zaal Melkmeisje 3, 5e verdieping
Adres Reinier de Graafweg 5, Delft
Kosten Er zijn geen kosten aan verbonden

Aanmelden

Het maximaal aantal inschrijvingen voor deze avond is bereikt. Helaas is het daarom niet meer mogelijk in te schrijven. Mochten er afmeldingen komen, zetten we het inschrijfformulier weer open.