Zorgpad borstkanker

Met een doorverwijzing van uw huisarts kunt u naar Reinier de Graaf voor vervolgonderzoek. Tijdens uw eerste afspraak bespreken we uw klachten. Samen met u bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. U bent bij ons dan ook in goede handen.

In ons gespecialiseerde borstkankercentrum staat een team betrokken specialisten voor u klaar. Het Reinier de Graaf ziekenhuis streeft naar de beste diagnostiek met geavanceerde apparatuur en de beste behandeling. U wilt natuurlijk snel weten waar u aan toe bent. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens uw eerste afspraak.

Van diagnose naar behandeling

Geconfronteerd worden met een mogelijke diagnose borstkanker is ingrijpend en geeft veel zorgen. Gelukkig is er tegenwoordig grote kans op herstel. Uw zorgen kunnen we natuurlijk niet volledig wegnemen. Maar we proberen u in ieder geval zo goed mogelijk te informeren. Dat is misschien een kleine zorg minder.

Borstkankercentrum
Aanvullende onderzoeken bij borstkanker

Uw keuze

Als u borstkanker heeft, komt u voor moeilijke keuzes te staan. Zoals wel of geen amputatie en wat voor reconstructie. De keuzehulp kan u helpen bij uw beslissing. Daarnaast staan wij voor u klaar met deskundig advies, ervaring en kennis.

De keuzehulp

Tips

Heeft u borstkanker en weet u niet bij wie u terecht kunt met vragen en problemen? Weet dat u altijd contact met ons kan en mag opnemen. Tijdens uw zorgpad in ons ziekenhuis krijgt u bovendien een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt.

Weer thuis

Wij vinden het belangrijk dat u na een borstkankerbehandeling de draad van hun leven weer kunt oppakken. Daarom hebben wij extra aandacht voor uw herstel. Met persoonlijke informatie en praktische tips kijken we samen met u naar de toekomst.

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

Het Borstkankercentrum is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 39 35. Voor het maken van een mammografie (borstfoto) kunt u bellen naar tel. 015 – 260 39 91.

Bij problemen ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op feestdagen
U belt voor spoedgevallen na de operatie: via de spoedeisende hulp: 015 – 260 38 45
U belt voor spoedgevallen tijdens chemotherapie: via 015 – 260 39 35

Borstkankercentrum

Het Borstkankercentrum is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16:30 uur via tel. 015 – 260 39 35.