Naar het ziekenhuis tijdens de coronacrisis?

Dit zijn onze maatregelen en huisregels

Je ziekenhuis voor het leven

Als oudste ziekenhuis van Nederland, helpen we iedereen om weer snel gezond te worden en zo lang mogelijk gezond te blijven. Daarom kiezen wij voor de slogan: ‘Reinier de Graaf. Je ziekenhuis voor het leven.’ Hiermee laten we zien waar we voor staan, wat we voor onze patiënten willen betekenen en hoe we, met liefde voor de zorg en aandacht voor elkaar, koers zetten naar de toekomst.

‘Je ziekenhuis voor het leven’ is ons gezamenlijk kompas en onderschrijft alles wat we doen om onze missie te realiseren: ziektes voorkomen en de gezondheid van mensen in elke fase van hun leven bevorderen. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze (zorg)partners.

Meer weten over hoe wij onze patiënten de best mogelijke zorg bieden? Lees en luister dan naar de verhalen van onze patiënten en medewerkers op deze pagina. Verhalen vol liefde, compassie, trots, blijdschap en verdriet. Beleef hoe Reinier de Graaf te gast is in het leven van mensen. Van het prille begin tot het einde van een uniek mensenleven.

Heeft Reinier de Graaf een bijzondere betekenis in jouw leven en wil jij dat met ons delen? Wij horen jouw verhaal graag. Mail je verhaal naar jeziekenhuisvoorhetleven@rdgg.nl en wij nemen contact met je op.