Bezoekregeling ongewijzigd tijdens aangescherpte lockdown

Door de toename van het aantal besmettingen en de aangescherpte landelijke maatregelen van 14 december, blijft de huidige bezoekregeling van Reinier de Graaf van kracht.

16 december 2020

Dit betekent dat patiënten 1 bezoeker per dag mogen ontvangen. Deze bezoeker mag ook niet meer dan 1 keer per dag op bezoek komen. Deze regeling geldt ook voor de feestdagen.

Wij begrijpen dat dit een ingrijpende maatregel is, die zowel voor onze patiënten als bezoekers een grote impact heeft. Daarom kijken wij samen met de artsen en verpleegkundigen of we deze regeling in specifieke situaties kunnen versoepelen, zoals bij ernstig zieken of terminale patiënten.

Tips: Om teleurstelling te voorkomen, vragen we u om vooraf af te stemmen met familie en vrienden wie wanneer op bezoek komt. Ook is het mogelijk om telefonisch of via beeldbellen contact te houden met uw dierbare als de gezondheidssituatie dit toelaat.

Wij vragen u niet naar het ziekenhuis te komen als u corona-gerelateerde klachten heeft, zoals koorts, hoesten en/of luchtwegklachten. Al onze maatregelen leest u op onze website.

Onze bezoektijden vindt u hier.