Reinier de Graaf sluit contract met nieuwe partner schoonmaak- en hoteldienstverlening

16 mei 2023

Vanaf 1 juni gaat CSU de dagelijkse schoonmaak én dienstverlening aan het bed in Reinier de Graaf verzorgen. Ons ziekenhuis gaat samenwerken met CSU vanwege hun innovatieve en gastvrije aanpak.

Naast de schoonmaak op alle locaties van Reinier de Graaf (circa 75.000 m2) draagt CSU, met ruim 100 medewerkers, zorg voor de persoonlijke dienstverlening aan patiënten rondom het bed. “Alles wat nodig is om onze patiënten te ondersteunen tijdens hun opname. Denk aan een warme ontvangst, het uitserveren van eten en drinken, kleine schoonmaakwerkzaamheden en de begeleiding van familieleden”, aldus facilitair manager Robbert Jan van der Ent Braat.

“De combinatie van schoonmaak- en dienstverlening aan en rondom het bed door één partner sluit aan bij onze wens om de juiste handen aan het juiste werk te hebben. Kwaliteit, gastvrijheid en klanttevredenheid spelen hierbij een grote rol. De afgelopen jaren hebben we al onze gebouwen in Delft, Naaldwijk en Voorburg vernieuwd of gerenoveerd. CSU kan dus aan de slag in moderne, intelligente gebouwen en daar hoort een innovatieve manier van werken bij”, aldus van der Ent Braat. CSU gaat bijvoorbeeld werken met data gestuurde schoonmaak. In Reinier de Graaf staat innovatie voorop en dat is ook een belangrijke reden om te kiezen voor een samenwerking met CSU. Ook op het gebied van milieuzorg, training & opleiding en kwaliteitszorg komt CSU positief naar voren.

Fotobijschrift: Suzan Stadhouders (directie CSU) en Arnoud Weermeijer (lid Raad van Bestuur Reinier de Graaf) tijdens de contractondertekening