Coronavirus: informatie over uw afspraak, onze bezoekersregeling en vaccinaties.

Meer informatie

Uitbreiding Moeder en Kindcentrum van start

Het aantal vrouwen dat in ons ziekenhuis wil bevallen neemt elk jaar toe en die vraag blijft de komende jaren stijgen in onze regio. Daarom breiden we het Moeder en Kindcentrum uit en kunnen patiënten straks bij ons terecht in een (nog) ruimere en innovatieve omgeving.

23 april 2021

Deze uitbreiding komt op de leegstaande ruimte op de tweede verdieping en wordt gecreëerd in het verlengde van het huidige Moeder en Kindcentrum. Deze week is er gestart met de bouw en naar verwachting zal de uitbreiding na de zomer van 2021 klaar zijn. Er komen in totaal drie extra verloskamers, zeven kraamsuites, een inleidingskamer en een neonatologiekamer bij. Met deze uitbreiding kunnen we tot minstens 2030 de toenemende geboortes in de regio opvangen.

De werkzaamheden vinden dus plaats in ons ziekenhuis. Om te zorgen dat moeders, patiënten, bezoekers en medewerkers zo min mogelijk last ondervinden tijdens de werkzaamheden, zijn er afspraken gemaakt met de uitvoerder over bijvoorbeeld het verplaatsen van bouwmaterialen.