Polikliniek Oncologie

Het Oncologisch centrum is hét gespecialiseerde kankercentrum in uw regio. Op de polikliniek Oncologie bieden we onderzoek, behandeling en nazorg. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent.

Omdat we optimaal samenwerken met huisartsen en andere verwijzers, zijn de wachttijden voor een eerste afspraak op onze polikliniek Oncologie zo kort mogelijk. Wij begrijpen namelijk dat leven met angst en onzekerheid zwaar is. Wij doen er dan ook alles aan om u snel duidelijkheid te bieden. We bespreken daarna de (behandel)mogelijkheden met u, om zo samen met u tot het beste behandelplan te komen.

Gespecialiseerde centra en spreekuren

Omdat er veel soorten kanker zijn, hebben we bij Polikliniek Oncologie speciale spreekuren en behandelcentra. Hier bieden we de beste zorg bij uw vorm van kanker.

Borstkankercentrum
Uw huisarts of medisch specialist kan u met een borstafwijking verwijzen naar Reinier de Graaf. Dit is voor bijvoorbeeld een borstonderzoek in ons Borstkankercentrum. Hier staat een team van medisch specialisten en verpleegkundig specialisten voor u klaar.

Reinier Haga Prostaatkankercentrum
In het Prostaatkankercentrum richten onze specialisten zich op het onderzoek, de behandeling en de nazorg bij prostaatkanker. Als u een verhoogde PSA-waarde heeft (een van de mogelijke voortekenen van prostaatkanker), kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met het HagaZiekenhuis (Den Haag) en het LangeLand Ziekenhuis (Zoetermeer). Door onze kennis en ervaring met elkaar te delen, is onze zorg van hoge kwaliteit in het Prostaatkankercentrum.

Derma-oncologiespreekuur
Het Derma-oncologiespreekuur is het spreekuur voor huidkanker. Tijdens dit spreekuur bekijken onze dermatoloog (huidarts), radiotherapeut en plastisch chirurg uw huidaandoening. Tot slot maken zij voor u een behandelplan.

Melanomenspreekuur
De dermatoloog of oncologisch chirurg kan u verwijzen naar het Melanomenspreekuur als u een melanoom heeft. Dit is een agressieve vorm van huidkanker. Deze vorm ontstaat meestal uit moedervlekken. Op dit spreekuur werkt onze dermatoloog samen met de chirurg en oncologieverpleegkundige.

Maag-, darm- en leverkanker
Als u kanker heeft in het maagdarmkanaal, krijgt u te maken met de afdeling Maag-, darm- en leverziekten (MDL). Onze oncologen werken samen met GE-chirurgen en MDL-specialisten. om u de beste zorg te bieden bij maag-, (slok)darm-, alvleesklier- of leverkanker.

Daarom Polikliniek Oncologie bij Reinier de Graaf

Als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) biedt het Reinier de Graaf al bijna 8 eeuwen zorg aan de inwoners van de regio Delft. Als oudste ziekenhuis van Nederland staan we voor het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Contact

De polikliniek Oncologie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 40 80.  Of via e-mail op: balieoncohema@rdgg.nl

Polikliniek Oncologie: 1e etage, gang F
Verpleegafdeling: 2e etage, gang H.

Meer lezen over Polikliniek Oncologie

Afspraak & Contact

De polikliniek Oncologie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 40 80.  Of via e-mail op: balieoncohema@rdgg.nl

Vind de weg

Polikliniek Oncologie: 1e etage, gang F
Verpleegafdeling: 2e etage, gang H.