Fertiliteitscentrum

In het Fertiliteitscentrum staan we voor je klaar als zwanger worden niet vanzelf gaat. We onderzoeken uitgebreid de oorzaak van jouw vruchtbaarheidsproblemen. Vervolgens beslissen we samen met jou wat de beste behandeling is, met het kleinste risico.

In ons Fertiliteitscentrum in Voorburg werken we met een klein team van verschillende specialisten. Zo werken onze gynaecologen en fertiliteitsartsen samen met de uroloog-androloog, internist-endocrinoloog, klinisch geneticus, psychiater, medisch psycholoog, klinisch chemicus, maatschappelijk werker en diëtisten. We betrekken dus alle specialisten die nodig zijn bij jouw behandeling. Dit noemen we het multidisciplinair behandelteam. Je krijgt zo altijd precies de zorg die je nodig hebt. Al met al zetten we samen ons volledig in om de kans op een zwangerschap zo groot mogelijk te maken.

In het Fertiliteitscentrum van Reinier de Graaf kun je terecht voor vrijwel alle vruchtbaarheidsonderzoeken en behandelingen. Dus ook voor IVF, IUI, behandelingen met donorzaad en behandelingen om een eisprong op te wekken. 

Onderzoeken en behandeling

Tijdens de eerste afspraak bespreken we jouw klachten. Samen met jou bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens je eerste afspraak. Op de website van het IVF-centrum (zie link onderin pagina) zie je een overzicht van de behandelingen.

Daarom Fertiliteitscentrum bij Reinier de Graaf

Ons Fertiliteitscentrum in Behandelcentrum Voorburg is goed bereikbaar en voelt kleinschalig aan. Wij kennen jou en jij kent ons. Ons team is relatief klein, maar biedt wel hooggespecialiseerde vruchtbaarheidsbehandelingen. Fertiliteitscentrum Voorburg is namelijk een topklinisch behandelcentrum. Dat betekent dat onze artsen vooroplopen in Nederland met onderzoek en behandeling van onvruchtbaarheid. Patiënten vanuit de hele regio worden daarom verwezen naar het Fertiliteitscentrum van Reinier de Graaf. Daarnaast hebben wij een eigen IVF-laboratorium dat 7 dagen per week open is. Je krijgt de zorg die je nodig hebt op het juiste moment.

Contact

Het Fertiliteitscentrum is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12:00 uur via tel. 015-260 42 07 (keuze 1).

Behandelcentrum Voorburg
Fonteynenburghlaan 7
2275 CX Voorburg

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

Het Fertiliteitscentrum is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12:00 uur via tel. 015-260 42 07 (keuze 1).

Vind de weg

Behandelcentrum Voorburg
Fonteynenburghlaan 7
2275 CX Voorburg