Innovatief idee als bedrijf

Bent u een ondernemer of heeft u een bedrijf met een innovatief idee om de gezondheidzorg te verbeteren? Zoekt u een ziekenhuisomgeving om de toegevoegde waarde aan te tonen?

Of wilt u uw plan even tegen het licht houden? Het Innovatieplatform van Reinier de Graaf nodigt u graag uit.

Kom langs bij het Innovatieplatform
Het Innovatieplatform bestaat uit medewerkers vanuit het gehele ziekenhuis. Zij zorgen voor draagvlak, kennis en de financiële middelen om innovatieve trajecten te starten in het ziekenhuis. Elke maand komt het Innovatieplatform bij elkaar. Wij nodigen de initiatiefnemers van innovatieve ideeën uit om hun verhaal te komen doen. Wilt u ook een uitgenodigd worden en kans maken op een samenwerking met Reinier de Graaf? Vul dan onderstaand intakeformulier in.

Voorwaarden
Een voorwaarde is dat het innovatieve idee in lijn is met de speerpunten en profielkeuzes van het Innovatieplatform en/of Reinier de Graaf. De speerpunten van het Innovatieplatform zijn Regie naar de patiënt, Vitaliteit, Veiligheid patiënt en omgeving en tot slot Decision support. De profielkeuzes van Reinier de Graaf zijn de zorg voor en rond het begin van het leven (moeder en kind), de zorg voor en rond het einde van het leven (ouderen) en oncologische zorg.

Aanmelden
Om samen te werken met het Innovatieplatform is aanmelding vereist. U kunt u aanmelden door dit formulier in te vullen en het ingevulde formulier te sturen naar innovatie@rdgg.nl. Vervolgens nodigen wij u uit om initiatief te komen pitchen. Bij een positieve beoordeling van het Innovatieplatform kan een voorstel ingediend worden bij het kernteam. Het kernteam besluit tot slot over het aangaan van een eventuele samenwerking voor bepaalde tijd.