Coronavirus: informatie over uw afspraak en over onze bezoekersregeling.

Meer informatie

Innovatief idee als bedrijf

Bent u een ondernemer of hebt u een bedrijf met een innovatief idee om de gezondheidzorg te verbeteren? Zoekt u een ziekenhuisomgeving om de toegevoegde waarde aan te tonen?

Of wilt u uw plan even tegen het licht houden? Het Innovatieplatform van Reinier de Graaf nodigt u graag uit.

Kom langs bij het Innovatieplatform
Het Innovatieplatform bestaat uit medewerkers vanuit het gehele ziekenhuis, met het draagvlak, de kennis en de financiële middelen om innovatieve trajecten te starten in het ziekenhuis. Elke maand komt het Innovatieplatform bij elkaar en worden initiatiefnemers van een innovatief idee uitgenodigd om hun verhaal te komen doen. Wilt u ook uitgenodigd worden en kans maken op een samenwerking met Reinier de Graaf? Vul dan onderstaand intakeformulier in.

Voorwaarden
Een voorwaarde is dat het innovatieve idee in lijn ligt met de speerpunten en profielkeuzes van het Innovatieplatform en/of Reinier de Graaf. De speerpunten van het Innovatieplatform zijn Regie naar de patiënt, Vitaliteit, Veiligheid patiënt en omgeving en Decision support. De profielkeuzes van Reinier de Graaf zijn de zorg voor en rond het begin van het leven (moeder en kind), de zorg voor en rond het einde van het leven (ouderen) en oncologische zorg.

Aanmelden
Om samen te werken met het Innovatieplatform is aanmelding vereist. Vervolgens wordt u uitgenodigd om het initiatief te komen pitchen. Bij een positieve beoordeling van het Innovatieplatform kan een voorstel ingediend worden bij het kernteam. Het kernteam besluit over het aangaan van een eventuele samenwerking voor bepaalde tijd.