Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van het Reinier de Graaf ziekenhuis is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het ziekenhuisbeleid.

Carina Hilders

Prof. dr. Carina G.J.M. Hilders

Prof. dr. Carina G.J.M. Hilders is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Zij is tevens bijzonder hoogleraar Medisch Management en Leiderschap aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Carina Hilders is sinds 2002 aan Reinier de Graaf verbonden als gynaecoloog. De afgelopen jaren was ze onder meer voorzitter van de medische staf en directeur Medische Zaken. Carina was voorzitter van de projectgroep Medisch Specialist 2015 van de Orde van Medisch Specialisten en is binnen het project Verspilling in de Zorg (ministerie van VWS) voorzitter van de projectgroep Curatieve Zorg.

Arnoud Weermeijer

Arnoud Weermeijer is CFO van Reinier de Graaf. Hij is een ervaren interim-bestuurder in de zorg en heeft onder andere bestuursfuncties vervuld in diverse ziekenhuis- en ouderenzorgorganisaties.

Arnoud is van huis uit econoom en zijn achtergrond als bestuurder ligt vooral bij bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling: “Reinier de Graaf staat voor een nieuwe fase, waarin we samen met onze eigen regionale partners koers zetten naar 2025. Ik wil aan deze ontwikkeling graag een bijdrage leveren en kijk er naar uit om dit samen met de collega’s van Reinier te doen.”