Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van het Reinier de Graaf ziekenhuis is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het ziekenhuisbeleid.

Prof. dr. Carina G.J.M. Hilders

Prof. dr. Carina G.J.M. Hilders is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Zij is tevens bijzonder hoogleraar Medisch Management en Leiderschap aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Carina Hilders is sinds 2002 aan Reinier de Graaf verbonden als gynaecoloog. De afgelopen jaren was ze onder meer voorzitter van de medische staf en directeur Medische Zaken. Carina was voorzitter van de projectgroep Medisch Specialist 2015 van de Orde van Medisch Specialisten en is binnen het project Verspilling in de Zorg (ministerie van VWS) voorzitter van de projectgroep Curatieve Zorg.

Arjen Hakbijl

Arjen Hakbijl is lid van de Raad van Bestuur van ons ziekenhuis en CFO. Arjen is van huis uit econoom en is lid geweest van de Raad van Bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Naast ziekenhuisbestuurder is hij lid van verschillende raden van toezicht bij organisaties in de zorg- en publieke sector. Hiervoor was hij partner bij PricewaterhouseCoopers en landelijk actief als adviseur en accountant, vooral bij zorginstellingen en ziekenhuizen, en in regionale zorgsamenwerkingen.