Coronavirus: informatie over uw afspraak, onze bezoekersregeling en vaccinaties.

Meer informatie

Organisatie

Het Reinier de Graaf ziekenhuis levert al bijna acht eeuwen zorg aan de inwoners van Delft en omgeving. Bij ons werken ruim 2.600 medewerkers, onder wie meer dan 200 medisch specialisten en bijna 800 verpleegkundigen.

Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor zorg in hun directe omgeving terecht in ons ziekenhuis, dat 481 bedden heeft. Als topklinisch ziekenhuis bieden we onze hooggespecialiseerde en complexe zorg vooral binnen de aandachtsgebieden ‘Ouderen’, ‘Oncologie’ en ‘Moeder en Kind’.

Onze hoofdlocatie is in Delft. Ook hebben we een locatie in Voorburg en buitenpoliklinieken in Naaldwijk en Ypenburg. In het Diaconessenhuis in Voorburg vinden ingrepen echter in dagbehandeling of kort verblijf plaats. Ook alle IVF- en ICSI-behandelingen voeren we uit op deze locatie. In Naaldwijk en Ypenburg staan poliklinische centra, waar wij onder meer ook röntgenfoto’s en buikecho’s maken. Dankzij deze buitenlocaties kunnen wij, waar mogelijk, zorg dichtbij huis bieden.

We hebben vijf zorgfuncties met topklinische erkenning, namelijk het Fertiliteitscentrum, het Centrum voor Allergie en Kind, onze polikliniek Jeugd en Alcohol, Chronische Leukemie (Hematologie) en het Reinier Haga Prostaatkankercentrum (in samenwerking met het Hagaziekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis). Onze polikliniek Jeugd en Alcohol staat nationaal  bekend om haar expertise. Reinier de Graaf maakt samen met het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis deel uit van de Reinier Haga Groep. Als oudste ziekenhuis van Nederland staan we voor het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment.