Coronavirus: informatie over uw afspraak, onze bezoekersregeling en vaccinaties.

Meer informatie

Borstkankercentrum

Welkom bij het Borstkankercentrum. Is er sprake van borstkanker of niet? Bij ons borstkankercentrum zoeken we dat zo snel en zorgvuldig mogelijk voor u uit. Het team is gespecialiseerd in alle borstafwijkingen: zowel goedaardige afwijkingen als borstkanker.

In ons gespecialiseerde centrum staat een team betrokken specialisten voor u klaar. Het Reinier de Graaf had in 1996 de eerste gespecialiseerde mammapoli van Nederland en nog altijd streven we naar de beste diagnostiek met geavanceerde apparatuur en de beste behandeling.

Om de diagnostiek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen verwijst de huisarts u meestal eerst naar de radioloog voor onderzoek: u krijgt daarvan direct de uitslag van de beeldvorming. Indien er iets bijzonders wordt gezien zult u aansluitend verwezen worden naar het borstkankercentrum. Meer informatie over de diagnose, onderzoek, behandeling en nazorg/herstel kunt u vinden op deze pagina.

De behandeling vindt plaats door toegewijde zorgverleners volgens de nieuwste inzichten. Van operatie en eventueel reconstructie, tot aanvullende behandelingen en benodigde nazorg. Een verpleegkundig specialist is tijdens het gehele traject uw vaste aanspreekpunt.

Daarom Borstkankercentrum bij Reinier de Graaf

In het Reinier zoeken we met behulp van sneldiagnostiek zo snel mogelijk voor u uit of er sprake is van borstkanker of niet. Als u de diagnose borstkanker (of voorstadium daarvan) krijgt, maken we samen met u en het multidisciplinaire behandelteam een behandelplan op maat, volgens de nieuwste inzichten. De borstkankerkliniek van het Reinier is een van de grotere klinieken op dit gebied in Nederland en er is daardoor ruime ervaring en expertise bij alle behandelaren. Als u te maken krijgt met kanker is dit zeer aangrijpend. Wij vinden het daarom belangrijk u niet alleen de beste medische zorg te geven, maar ook persoonlijk te begeleiden en te helpen met het maken van eventuele keuzes.

Om alles in het hele traject goed op elkaar af te stemmen is er een verpleegkundig specialist die uw aanspreekpunt vormt als case-manager. Zij zal u in alle stappen van de behandeling bijstaan.

Ook de nazorg krijgt extra aandacht door nauwe samenwerking met oa een oncologische revalidatiekliniek, huid- en oedeemtherapeuten, fysiotherapeuten en inloophuizen.

Contact

Het Borstkankercentrum is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16:30 uur via tel. 015 – 260 39 35.

Delft, 1e verdieping, gang F

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Meer lezen over Borstkankercentrum

Afspraak & Contact

Het Borstkankercentrum is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16:30 uur via tel. 015 – 260 39 35.

Vind de weg

Delft, 1e verdieping, gang F