Borstkankercentrum

Welkom bij het Borstkankercentrum. Is er sprake van borstkanker of niet? Bij ons borstkankercentrum zoeken we dat zo snel en zorgvuldig mogelijk voor u uit. Het team is gespecialiseerd in alle borstafwijkingen: zowel goedaardige afwijkingen als borstkanker.

In ons gespecialiseerde centrum staat een team betrokken specialisten voor u klaar. Het Reinier de Graaf ziekenhuis had in 1996 de eerste gespecialiseerde mammapoli van Nederland en nog altijd streven we naar de beste diagnostiek met geavanceerde apparatuur en de beste behandeling.

Om de diagnostiek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen verwijst de huisarts u meestal eerst naar de radioloog voor onderzoek: u krijgt daarvan direct de uitslag van de beeldvorming. Indien we iets bijzonders zien, verwijzen wij u aansluitend door naar ons Borstkankercentrum.

De behandeling van uw borstkanker vindt plaats door toegewijde zorgverleners volgens de nieuwste inzichten, waaraan ons researchteam oncologie bijdraagt. Van operatie en eventueel reconstructie door onze plastisch chirurgen, tot aanvullende behandelingen en benodigde nazorg. Een verpleegkundig specialist is tijdens het gehele traject uw vaste aanspreekpunt.

We kunnen ons voorstellen dat u het spannend vindt om bij ons behandeld te worden. In dit filmpje deelt borstkankerpatiënt Rudy haar ervaringen.

Uw zorgpad

Met een doorverwijzing van uw huisarts kunt u naar Reinier de Graaf voor vervolgonderzoek. Samen met u kijken we naar de behandelmogelijkheden en maken we een beslissing over uw zorgpad. U bent bij ons dan ook in goede handen.

Daarom Borstkankercentrum bij Reinier de Graaf

In Reinier de Graaf zoeken we met behulp van sneldiagnostiek zo snel mogelijk voor u uit of er sprake is van borstkanker of niet. Als u de diagnose borstkanker (of voorstadium daarvan) krijgt, maken we samen met u en het multidisciplinaire behandelteam een behandelplan op maat, volgens de nieuwste inzichten. De borstkankerkliniek van Reinier de Graaf is een van de grotere klinieken op dit gebied in Nederland en er is daardoor ruime ervaring en expertise bij alle behandelaren. Als u te maken krijgt met kanker is dit zeer aangrijpend. Wij vinden het daarom belangrijk u niet alleen de beste medische zorg te geven, maar ook persoonlijk te begeleiden en te helpen met het maken van eventuele keuzes.

Om alles in het hele traject goed op elkaar af te stemmen is er een verpleegkundig specialist die uw aanspreekpunt vormt als case-manager. Zij zal u in alle stappen van de behandeling bijstaan.

Ook de nazorg krijgt extra aandacht door nauwe samenwerking met o.a. een oncologische revalidatiekliniek, huid- en oedeemtherapeuten, fysiotherapeuten en inloophuizen.

Contact

Het Borstkankercentrum is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16:30 uur via tel. 015 – 260 39 35.

Delft, 1e verdieping, gang F

Afspraak & Contact

Het Borstkankercentrum is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16:30 uur via tel. 015 – 260 39 35.

Vind de weg

Delft, 1e verdieping, gang F