Chirurgie

Op de afdeling Chirurgie behandelen we veel verschillende aandoeningen, zoals aandoeningen aan het maag-/darmkanaal, vaataandoeningen, letsel na een ongeluk of kanker. Vaak komt u naar chirurgie voor een operatie, maar dat is niet altijd nodig.

Als er een operatie nodig is, dan opereren de chirurgen als dat mogelijk is via een kijkoperatie. Soms gebruiken we op de afdeling chirurgie een operatierobot, hiermee kan de chirurg heel precies opereren. Bij ingewikkelde buik(wand)operaties bijvoorbeeld. Een behandeling door de chirurg is niet altijd een operatie. Ook voor de behandeling van bijvoorbeeld botbreuken ziet u de chirurg.

Onze chirurgen werken nauw samen met andere specialisten uit ons ziekenhuis, bijvoorbeeld van het Vaatcentrum , het Borstkankercentrum, het Hand- en polscentrum , de Melanomenpolikliniek, Endocriene chirurgie en de Traumapolikliniek. Er zijn speciale trajecten voor aandoeningen die veel voorkomen. Zoals spataders, liesbreuken en galblaasproblemen.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens je eerste afspraak bespreken we je klachten. Samen met jou bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens je eerste afspraak.

Nieuws en achtergronden

Daarom Chirurgie bij Reinier de Graaf

Naast algemene operaties doen onze chirurgen ook een aantal speciale operaties. Dit zijn operaties die maar een paar ziekenhuizen in Nederland mogen doen. Zo zijn wij gespecialiseerd in slokdarmoperaties.

Daarnaast leidt de afdeling Chirurgie arts-assistenten op tot medisch specialisten. Coassistenten worden opgeleid tot basisartsen. Arts-assistenten opereren altijd onder de verantwoordelijkheid van de specialist.

Contact

De afdeling Chirurgie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur, via tel. 015 – 260 42 13.

Locatie Delft, 1e verdieping, gang D

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

De afdeling Chirurgie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur, via tel. 015 – 260 42 13.

Vind de weg

Locatie Delft, 1e verdieping, gang D