Naar het ziekenhuis tijdens de coronacrisis?

Dit zijn onze maatregelen en huisregels

Oogheelkunde

Het specialisme Oogheelkunde is er voor ieders ogen, voor jong en oud. U kunt bij ons terecht voor onderzoek en behandeling van verschillende oogziekten en oogafwijkingen.

De oogartsen van Oogheelkunde Reinier de Graaf hebben ieder een eigen extra specialisme. Zoals staar, glaucoom (te hoge oogdruk), scheelzien, afwijkingen aan de oogleden of ziektes aan het netvlies zoals maculadegeneratie. U wordt dus altijd door de beste deskundige geholpen.

Het team van Oogheelkunde bestaat niet alleen uit oogartsen. U vindt op de afdeling ook onze TOA’s (technisch oogheelkundig assistenten) en optometristen. Zij doen vaak alvast oogonderzoek voordat u de oogarts ziet. Zo weet u bij ons snel waar u aan toe bent. De orthoptist is er speciaal om te onderzoeken hoe de ogen samenwerken. Bijvoorbeeld bij scheelzien of een lui oog bij kinderen. Let op: voor oogkeuringen via het CBR voor uw rijbewijs kunt u niet meer bij ons terecht.


Behandelingen en onderzoek

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we uw klachten. Samen met u bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens uw eerste afspraak.

Daarom Oogheelkunde bij Reinier de Graaf

De oogartsen van de afdeling Oogheelkunde hebben ieder hun eigen aandachtsgebied. Van staar tot glaucoom, scheelzien of netvliesproblemen. Zo wordt er altijd met de blik van een echte expert naar uw ogen gekeken.

Maar ook in de regio werken we hard aan de beste zorg voor uw ogen. Zo is de afdeling Oogheelkunde partner van het Optometristen Collectief Delfland (OCD). En binnen de Zorggroep Eerste Lijn (ZEL) werken onze oogartsen hard aan goede netvliesfotografie bij patiënten met diabetes.

Contact

Polikliniek Oogheelkunde is op werkdagen bereikbaar via 015 – 260 40 90 van 08.30 tot 16.30 uur

De polikliniek Oogheelkunde vindt u in Delft en Naaldwijk.

Poliklinieken en verpleegafdelingen

Onze thema's

In Reinier de Graaf hebben wij altijd bijzondere aandacht voor ouderen, moeders en kinderen en patiënten met kanker. Op deze thema’s zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden in zorg en behandeling.

Veelgestelde vragen

Meer lezen over Oogheelkunde

Afspraak & Contact

Polikliniek Oogheelkunde is op werkdagen bereikbaar via 015 – 260 40 90 van 08.30 tot 16.30 uur

Polikliniek Oogheelkunde

De polikliniek Oogheelkunde is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur via tel. 015 – 260 40 90.
Voor het contactlensspreekuur belt u 015 – 260 40 87.

Vind de weg

De polikliniek Oogheelkunde vindt u in Delft en Naaldwijk.

Polikliniek Oogheelkunde

Delft: 1e etage, gang A
Naaldwijk: begane grond