Traumachirurgie

Het medische woord voor ongeluk is trauma. Na een ongeluk komt u vaak terecht op de polikliniek van de afdeling Traumachirurgie: onze Traumapoli. Dit kan via de Spoedeisende Hulp (SEH) van Reinier de Graaf zijn of via uw huisarts.

Een ongeluk kan overal gebeuren. Bijvoorbeeld op uw werk, in uw vrije tijd, bij het sporten of in het verkeer. Onze specialisten van traumachirurgie hebben veel ervaring met de behandeling van verschillende soorten letsel na een ongeluk. Of het nu gaat om botbreuken, wonden, schade aan spieren of aan gewrichten. Maar ook om grotere ongelukken met letsel of bloedingen aan uw buik, organen, borstkas of hoofd.

Als u na een ongeluk bij de afdeling traumachirurgie binnenkomt, doen we eerst uitgebreid onderzoek om een goed beeld te krijgen van het letsel. Dit begint met lichamelijk onderzoek. Als het nodig is, kunnen er extra onderzoeken volgen zoals een echo, röntgenfoto, CT-scan of een MRI-scan. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u opereren.

Daarom Traumachirurgie bij Reinier de Graaf

De Traumapoli werkt nauw samen met andere afdelingen van ons ziekenhuis, zoals de Gipskamer, het Wondexpertisecentrum, de afdeling Radiologie en het Hand- en polscentrum. Ook kunnen wij u als dat nodig is doorverwijzen naar een fysiotherapeut, revalidatiearts of psycholoog.

Bent u naar ons doorverwezen vanuit een ander ziekenhuis? Dan vragen wij u alle gegevens, zoals brieven, verslagen en/of beeldmateriaal mee te nemen en vooraf in te leveren. Zo kan de arts een goed beeld vormen om u te helpen.

Contact

De polikliniek Traumachirurgie is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur via tel. 015 – 260 42 13.

Delft, 1e verdieping, gang D.

Veelgestelde vragen

Afspraak & Contact

De polikliniek Traumachirurgie is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur via tel. 015 – 260 42 13.

Vind de weg

Delft, 1e verdieping, gang D.