Oproep babyfoto’s voor kunstwerk nieuwe kraamvleugel

7 juni 2022

Ben jij geboren of bevallen in Reinier? Of zag je moeder, opa of grootmoeder het levenslicht in ons oudste ziekenhuis van Nederland? Dan ontvangen we graag jullie pasgeboren babyfoto’s voor een bijzonder project via: jeziekenhuisvoorhetleven@rdgg.nl.

Kunstwerk

We verzamelen zo veel mogelijk babyfoto’s van mensen van jong tot oud, die door de jaren heen in Reinier de Graaf zijn geboren. Alle ingezonden foto’s van baby’s van verschillende generaties drukken we af op een groot wandpaneel. Dit unieke kunstwerk komt te hangen in onze nieuwe kraamvleugel die we op 25 juli op feestelijke wijze openen. Dan vieren we dat we ons Moeder en Kindcentrum hebben uitgebreid met luxe verlos- en kraamsuites. Een mijlpaal, want hiermee kunnen we de stijgende vraag aan geboortezorg in onze regio opvangen en bieden we ook in de toekomst de allerbeste geboortezorg.

Doe je mee?

Vind jij het leuk om je babyfoto met ons te delen? Mail je digitale foto dan vóór woensdag 22 juni in zo hoog mogelijke resolutie naar jeziekenhuisvoorhetleven@rdgg.nl. Vermeld daarbij je geboortedatum en je voornaam. Achternamen worden niet op het paneel genoemd.  Heb je alleen een gedrukte foto, dan kun je deze inscannen en naar ons mailen. We proberen alle ingezonden foto’s die een goede kwaliteit hebben te plaatsen. We kunnen dus helaas niet garanderen dat we jouw foto in het paneel verwerken.

Foto: Jaap, geboren 11-11-2021