Vandaag is het de dag van het werkplezier

31 januari 2023

“Binnen het ziekenhuis krijg je de mogelijkheden, het is een relatief kleiner ziekenhuis maar daardoor is het onderlinge contact heel erg mooi. En ik voel me hier echt een persoon en geen nummertje.” Aldus Cindy Olierhoek, verpleegkundige op de Acute Opname Afdeling, over waarom ze werken bij het Reinier de Graaf ziekenhuis fijn vindt.

Samen met verpleegkundigen Elisa en Wendy praat ze ook over de ontwikkelingsmogelijkheden, het hebben van eigen regie in hun werk en de invloed die zij kunnen uitoefenen op hun vak binnen ons ziekenhuis. Allemaal zaken waardoor zij met plezier naar hun werk gaan. Beluister in onze podcast wat zij hierover met elkaar bespreken.

Vanuit Reinier de Graaf ondersteunen we onze medewerkers op verschillende manieren in hun werkplezier. Zo is er vanuit het programma Vitaal@Reinier aandacht voor onder andere werk-privé-balans, gezonde keuzes en beweging. Vanuit de Reinier Academie ondersteunen we medewerkers om zich verder te ontwikkelen en ook eigen inbreng wordt volop gestimuleerd. Het zit in de kleine dingen, maar soms ook in grotere gebaren.

Wat zorgt bij jou voor plezier in je werk bij Reinier de Graaf?

#medewerkerop1 #dagvanhetwerkplezier #werkenindezorg #reinierdegraafziekenhuis #jeziekenhuisvoorhetleven